El projecte de Formació i Ocupació “Ciceró II”, del programa SOIB 30, rep la visita dels representants de l’Ajuntament de Maó i del SOIB

jul. 27, 2021

L’alumnat-treballador del projecte SOIB 30 Formació i Ocupació Ciceró II de cuidador/monitor de l’Ajuntament de Maó, ha rebut la visita de la directora insular del SOIB, Míriam Cuerva, de la directora Promoció Econòmica del consistori, Pilar Cloquells, i de la directora i docent del projecte, Dalila Yasmina Primo i Carlota Gil, respectivament.

L’alumnat ha col·laborat amb el personal de la Residència Geriàtrica Assistida de Maó; ha participat en les activitats programades pel Casal Jove; en les Escoles d’Estiu del Poliesportiu Municipal de Maó i del Casal Jove. La part laboral del projecte l’han dut a terme a les instal·lacions del Poliesportiu Municipal, el Casal Jove, les escoles infantils municipals i la Residència Geriàtrica.

En el projecte “Ciceró II” prenent part 10 dones de més de 30 anys que es formen en els certificats de Professionalitat d’Atenció Sociosanitària a persones dependents en institucions i d’Activitats de Temps Lliure Educatiu Infantil i Juvenil, que a més cursen una formació complementària en Alfabetització Informàtica. Aquestes dones han treballat durant 9 mesos en diferents dependències municipals com a cuidadors-ores/monitors-ores. Les participants ha fet un total 1.260 hores, distribuïdes entre 560 de formació i 700 de treball efectiu, i obtindrà un certificat de professionalitat de nivell 2.

El projecte, que finalitza aquest dijous, s’emmarca en el programa SOIB 30 FORMACIÓ I OCUPACIÓ, es finança amb fons del SOIB, mitjançant Conferència Sectorial, i té una aportació econòmica de 159.350 euros.