El POAP (Punt d’Orientació Acadèmica i Professional) participa en una Jornada de difusió d’estudis tecnològics

nov. 27, 2018

El POAP (Punt d’Orientació Acadèmica i Professional) format per professionals tècnics del Servei d’Ocupació de les Illes balears (SOIB) i de la Conselleria d’Educació i Universitat ha participat en una jornada de difusió d’Estudis Tecnològics organitzada per l’ajuntament de Manacor.

L’objectiu de la jornada era donar a conèixer els itineraris acadèmics i l’oferta d’estudis tecnològics a Manacor i a  la UIB a més d’informar de les necessitats d’ocupació del sector. A la trobada han assistit alumnes acompanyats de les seves famílies, professors i empresaris que han aportat els seus coneixements sobre aquesta formació i les expectatives que tindrà.

El POAP va presentar els seus serveis sobre el sistema integrat de qualificacions i formació professional i sobre les demandes que atén sobre acreditació d’experiència professional, formació professional per a l’ocupació i cicles formatius de formació professional.

En la jornada van participar el Centre Universitari de Manacor, l’Escola Politècnica Superior de la UIB, els Instituts d’Estudis Secundaris de Manacor i Porto Cristo, l’Associació Balears de Empresas de Software, Internet i Noves Tecnologies (GSBIT) i empreses del sector.