El Consell Insular de Menorca incorpora un nou grup de 25 persones del programa SOIB Reactiva 2020

maig 14, 2021

La presidenta del Consell de Menorca, Susana Mora, la consellera d’Ocupació, Cristina Gómez, la directora insular, Nati Benejam, i la directora del SOIB a Menorca, Míriam Cuerva, han participat en l’acte de benvinguda al personal del segon torn de SOIB Reactiva 2020.

En concret, aquests dies s’incorporen a la institució insular un total de 25 persones, de les quals 8 pertanyen a la línia 2, adreçat a persones desocupades de 30 anys o més, aturades de llarga durada, i 17, de la línia 3 per a persones que no han pogut integrar-se en el mercat laboral a causa de la crisi econòmica per la COVID-19.

Tendran un contracte de feina per un període de 4 meso gràcies a una iniciativa que pretén millorar-ne l’ocupabilitat, mantenir les seves competències professionals i proporcionar-los una experiència laboral. Els perfils dels contractes són molt diversos: peons forestals, de caça, o d’obres públiques, animació sociocultural, auxiliars, tècnic mediambiental, zelador, entre d’altres.

La convocatòria està promoguda pel SOIB, que aporta un total de 489.685 euros per a les tres línies, i està cofinançada pel Fons Social Europeu en el marc dels Programes Operatius d’Ocupació Juvenil i Regional 2014-2020, per fons de l’Estat a través de Conferència Sectorial i pel Fons per Afavorir l’Impuls del Turisme Sostenible (ITS).