El Centre de Formació de l’Ajuntament d’Inca posa en marxa 4 nous projectes mixts emmarcats en el Programa SOIB Formació i Ocupació

des. 9, 2022

Com a novetat, enguany s’amplien les places disponibles als projectes, que en total donaran feina a 55 persones desocupades del municipi d’Inca.

L’Ajuntament d’Inca ha posat en marxa aquest mes de desembre 4 nous projectes mixts de formació i ocupació emmarcats dins els programes SOIB 30 Formació i Ocupació i SOIB Jove Formació i Ocupació, els quals inclouen un contracte de 12 mesos de formació a la vegada que es desenvolupa una activitat professional a la institució.

Els tres projectes per a majors de 30 anys, els quals són de personal administratiu i d’instal·lacions electrotècniques i telecomunicacions, ja estan actius; mentre que també s’ha iniciat un altre projecte d’instal·lació d’elements de fusteria per a menors de 30 anys. A més, en aquesta edició s’han ampliat les places de diferents projectes, que han passat de 10 a 15 persones. Els quatre projectes donaran feina a 55 persones desocupades del municipi.

A l’acte d’inici han assistit la cap del Departament de Gestió Administrativa i Jurídica del SOIB, Catalina Rosa Pons Taberner, i la regidora de Formació i Ocupació de l’Ajuntament d’Inca, Alice Weber.

Durant l’acte, la regidora ha explicat que el Centre de Formació de l’Ajuntament d’Inca ha ampliat el nombre de places oferides i ha adaptat els projectes als perfils de demandant que té el municipi per aconseguir una major inserció laboral en el futur.

El projecte SOIB Jove Formació i Ocupació està finançat pel SOIB, amb la participació del SEPE i cofinançat pel Fons Social Europeu. Per la seva banda, el projecte SOIB 30 Formació i Ocupació està finançat amb fons del SOIB mitjançant la Conferència Sectorial.