Benvinguda als alumnes del programa SOIB DUAL Sectors Estratègics “Inca Goodyear”

març 29, 2019

14 alumnes- treballadors, 8 dones i 6 homes, que pertanyen al programa SOIB Dual Sectors Estratègics comencen avui la seva formació amb l’objectiu d’inserir-se dins el món laboral i així les empreses del sector del calçat aconsegueixen personal qualificat. Es tracta de la tercera edició d’aquest programa amb el qual es pretén oferir una oportunitat laboral a joves desocupats menors de 30 anys del municipi.

Llorenç Pou, director general d’Ocupació i Economia, i Alice Weber, regidora d’Educació i Formació de l’Ajuntament d’Inca han donat la benvinguda a l’alumnat i els han encoratjat a aprofitar el curs per després aconseguir més oportunitats per trobar feina. A més, han agraït la col·laboració i implicació de les empreses Bestard, Lottuse, Carmina i Ballco presents a l’acte.

“Inca Goodyear” és un programa de formació, que té una durada d’un any, es basa en un règim d’alternança amb l’ocupació, és a dir, ofereix la possibilitat d’obtenir una qualificació professional i un contracte per a la formació i l’aprenentatge. S’impartirà el certificat de formació professional de nivell 1 “Reparació de calçat i marroquineria.“

El projecte té un pressupost de 278.139,31 euros amb la participació del SOIB i el cofinançament del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE). Per l’experiència del Centre de Formació d’Inca, aquest tipus de projectes té uns percentatges d’inserció molt alt.