Benvinguda a les quinze primeres persones que faran feina a l’Ajuntament d’Eivissa gràcies a la nova convocatòria SOIB Reactiva 2021

nov. 4, 2021

El batle d’Eivissa, Rafa Ruiz, i la directora insular del SOIB d’Eivissa, Dolors Roig, han donat avui la benvinguda als primers 15 treballadors de SOIB Reactiva 2021 que just ara comencen a fer feina durant sis mesos.

Aquestes contractacions formen part de la Línia 1 de la convocatòria, que està adreçada a joves menors de 30 anys a l’atur, inscrits en el SOIB i en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil.

En concret, es contracta a 7 auxiliars administratius, 2 operaris de neteja, 2 operaris de manteniment, 3 auxiliars de serveis i 1 monitor de temps lliure. De les 15 persones contractades, 7 són dones i 8 homes, que duran a terme obres i serveis d’interès general en el municipi.

L’Ajuntament d’Eivissa té previst contractar un total de 45 persones de les tres línies de SOIB REACTIVA 2021 i per això compta amb un finançament de 417.536 €.

SOIB Reactiva 2021 és un programa de contractació pública a Ajuntaments i Consells Insulars, durant 6 mesos, de persones desocupades que no puguin inserir-se en el mercat laboral a causa de l’actual crisi econòmica motivada per la COVID-19, amb l’objectiu de poder mantenir les seves competències professionals i millorar la seva requalificació professional. Els projectes es poden iniciar entre el 15 d’octubre de 2021 i el 28 de febrer de 2022.

Aquesta iniciativa està promoguda pel SOIB i cofinançada pel Fons Social Europeu, en el marc dels Programes Operatius d’Ocupació de Garantia Juvenil 2014-2020, i per fons de l’Estat a través de la Conferència Sectorial.