Arranca la tercera edició del projecte BoscMajor del programa SOIB Jove Formació i Ocupació

març 15, 2019

El director del SOIB, Pere Torrens, el segon tinent de batle de Llucmajor, Bernadí Vives i la regidora de Política Activa d’Ocupació, Francisca Almagro, han donat la benvinguda als 10 alumnes-treballadors dels programes SOIB Jove Formació i Ocupació. Es tracta del projecte BoscMajor III que té un pressupost de148.333,64 € amb la participació del SEPE i el cofinançament del Fons Social Europeu.

Gràcies al projecte BoscMajor III els joves inscrits en el sistema de Garantia Juvenil menors de 30 anys, obtindran el certificat de professionalitat de nivell 1 d’Activitats auxiliars en conservació i millora de l’espai natural. A més, rebran formació complementària d’Anglès 1, inserció laboral i tècniques a la recerca de treball, sensibilització en la igualtat d’oportunitats i també de foment i promoció del treball autònom.

Els alumnes-treballadors tenen un contracte de 9 mesos de formació i aprenentatge i, per això, combinen formació i experiència pràctica amb l’objectiu de millorar les competències professionals. En concret, faran feina a la finca pública de Cas Rossos i algunes de les seves tasques seran mantenir els espais públics del municipi i el viver municipal.

Actualment treballen al consistori 6 joves qualificats als quals se sumen els 10 alumnes- treballadores que avui s’hi incorporen.