Nou job day organitzat pel servei SOIB Empreses per cobrir 147 llocs de feina en els supermercats d’Eroski de les zones de Manacor, Son Servera, Artà, Capdepera, Felanitx, Santanyí i Campos. En concret, per a aquesta temporada turística es necessiten cobrir els perfils professionals de caixa/reposició, i secció de frescs (inclou carnisseria-xarcuteria, peixateria, fruiteria i forn). 

Aquesta segona jornada de selecció s’ha fet en dos torns a l’espai na Camel·la de Manacor i després de la presentació conjunta del SOIB-EROSKI s’han entrevistat 92 candidats. A la cita d’avui s’havien convocat 149 persones i en el procés han intervingut 7 tècniques del departament d’Orientació i Intermediació, així com 3 tècniques de recursos humans de l’empresa.

Per una altra banda, Eroski ha de seleccionar properament 195 llocs de feina a la zona de Palma-Llucmajor-Calvià (inclou les poblacions de Palma, Binissalem, es Portitxol, es Coll d’en Rabassa, Can Pastilla, Sometimes, s’Arenal, Son Verí, Santa Ponça, Bendinat, Andratx, Port d’Andratx i Palmanova). El job day s’ha convocat el dia 11 de març a la Conselleria de Transició Energètica i Sectors Productius.

En total, l’oferta de feina dels cinc job days d’Eroski per a totes les illes arribarà als 624 llocs.