Select Page

Nou job day organitzat pel servei SOIB Empreses per cobrir 147 llocs de feina en els supermercats d’Eroski de les zones de Manacor, Son Servera, Artà, Capdepera, Felanitx, Santanyí i Campos. En concret, per a aquesta temporada turística es necessiten cobrir els perfils professionals de caixa/reposició, i secció de frescs (inclou carnisseria-xarcuteria, peixateria, fruiteria i forn). 

Aquesta segona jornada de selecció s’ha fet en dos torns a l’espai na Camel·la de Manacor i després de la presentació conjunta del SOIB-EROSKI s’han entrevistat 92 candidats. A la cita d’avui s’havien convocat 149 persones i en el procés han intervingut 7 tècniques del departament d’Orientació i Intermediació, així com 3 tècniques de recursos humans de l’empresa.

Per una altra banda, Eroski ha de seleccionar properament 195 llocs de feina a la zona de Palma-Llucmajor-Calvià (inclou les poblacions de Palma, Binissalem, es Portitxol, es Coll d’en Rabassa, Can Pastilla, Sometimes, s’Arenal, Son Verí, Santa Ponça, Bendinat, Andratx, Port d’Andratx i Palmanova). El job day s’ha convocat el dia 11 de març a la Conselleria de Transició Energètica i Sectors Productius.

En total, l’oferta de feina dels cinc job days d’Eroski per a totes les illes arribarà als 624 llocs.

 

 

AVÍS IMPORTANT

L'empresa on treballes aprova un ERTO? No necessites anar a la teva oficina ni demanar cita: et donarem d'alta automàticament i el SEPE et tramitarà la prestació. Tampoc no necessites renovar la demanda: fins al 30 d’abril ho farem per tu.

Si demanes cita, et telefonarem per, sempre que sigui possible, atendre’t telefònicament amb suport telemàtic perquè no t'hagis de desplaçar. Per a més informació, telefona al 900 101 798 o envía un correo electrónico a laboral@coronavirus.caib.es o a empresa@coronavirus.caib.es

 

AVISO IMPORTANTE

¿La empresa en la que trabajas aprueba un ERTE? No necesitas ir a tu oficina ni pedir cita: te daremos de alta automáticamente y el SEPE te tramitará la prestación. Tampoco necesitas renovar tu demanda: hasta el 30 de abril lo haremos por ti.

Si pides cita, te llamaremos para, siempre que sea posible, atenderte telefónicamente con apoyo telemático para que no tengas que desplazarte. Para más información, llama al 900 101 798 o envia un correo electrónico a laboral@coronavirus.caib.es o a empresa@coronavirus.caib.es

 

.