El servei SOIB Empreses entrevista 92 persones candidates en la segona jornada de selecció per a Eroski

març 5, 2020

Nou job day organitzat pel servei SOIB Empreses per cobrir 147 llocs de feina en els supermercats d’Eroski de les zones de Manacor, Son Servera, Artà, Capdepera, Felanitx, Santanyí i Campos. En concret, per a aquesta temporada turística es necessiten cobrir els perfils professionals de caixa/reposició, i secció de frescs (inclou carnisseria-xarcuteria, peixateria, fruiteria i forn). 

Aquesta segona jornada de selecció s’ha fet en dos torns a l’espai na Camel·la de Manacor i després de la presentació conjunta del SOIB-EROSKI s’han entrevistat 92 candidats. A la cita d’avui s’havien convocat 149 persones i en el procés han intervingut 7 tècniques del departament d’Orientació i Intermediació, així com 3 tècniques de recursos humans de l’empresa.

Per una altra banda, Eroski ha de seleccionar properament 195 llocs de feina a la zona de Palma-Llucmajor-Calvià (inclou les poblacions de Palma, Binissalem, es Portitxol, es Coll d’en Rabassa, Can Pastilla, Sometimes, s’Arenal, Son Verí, Santa Ponça, Bendinat, Andratx, Port d’Andratx i Palmanova). El job day s’ha convocat el dia 11 de març a la Conselleria de Transició Energètica i Sectors Productius.

En total, l’oferta de feina dels cinc job days d’Eroski per a totes les illes arribarà als 624 llocs.