85 persones entrevistades en la segona jornada de preselecció per als supermercats de Mercadona a la zona de Manacor i Cala Rajada

febr. 26, 2020

El servei SOIB Empreses ha organitzat el segon procés de selecció de personal per a la cadena de supermercats Mercadona que necessita ocupar 21 llocs de feina per a aquest estiu de caixers-reposadors per a la zona de Manacor, Cala Millor i Cala Rajada.

En aquest job day convocat avui a l’auditori de sa Màniga de Cala Millor, les 6 tècniques del departament d’Orientació i Intermediació i els responsables de recursos humans de Mercadona han entrevistat 85 persones.

Enguany el SOIB Empreses organitzarà 4 job days per a Mercadona a diferents zones de Mallorca per ocupar 124 llocs del perfil de caixa i reposició. Els pròxims, que tindran lloc durant el mes de març, seran el de la zona d’Alcúdia-Can Picafort i el de Llucmajor-Campos. A Eivissa encara hi ha en període d’inscripció una oferta de 20 llocs més, que finalitza el proper 3 de març, i que correspon als municipis de Sant Antoni de Portmany, Santa Eulària des Riu i Sant Josep de sa Talaia. Finalment, també se n’està preparant un a Menorca. Per tant, l’oferta total per a la propera temporada d’estiu apuja a més de 200 llocs.