50 persones treballaran durant 12 mesos a l’Ajuntament de Palma gràcies als programes mixts de Formació i Ocupació del SOIB

oct. 14, 2020

Un total de 50 alumnes-treballadors i 12 professionals dels programes mixts SOIB 30 i SOIB Jove Formació i Ocupació comencen des d’avui a fer feina a l’Ajuntament de Palma.

La seu de PalmaActiva ha acollit l’acte de benvinguda als participants i personal docent dels cinc projectes que tot just comencen a rodar i que ha comptat amb l’assistència  del regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Rodrigo Romero, i de la directora del SOIB, Pilar Ortiz.

Els projectes Xapa i Mecànica V, Micromachine V i Palma Informa II s’adrecen a persones majors de 30 anys i són finançats amb fons del SOIB mitjançant la Conferència Sectorial.

Per altra banda, Palma Web IV i Palma Xapa i Mecànica VI s’adrecen a joves menors de 30 anys i els finança el SOIB amb la participació del SEPE, Garantia Juvenil i el Fons Social Europeu.

Els alumnes-treballadors combinaran durant 12 mesos formació (unes 1.700 hores aproximadament) i experiència pràctica per millorar les seves competències professionals i la inserció laboral. Els certificats de professionalitat que poden obtenir són de nivell 1 i 2.

Per executar els programes, el Servei d’Ocupació de les Illes Balears ha concedit a PalmaActiva una subvenció d’1.073.238,38 €.