24 candidats en el Job Day de Garden Hotels

gen. 31, 2020

Nova jornada de selecció organitzada per l’oficina sectorial d’Hoteleria i Turisme SOIB EHIB per a Garden Hotels, amb una oferta de 25 llocs de treball per al departament d’animació i espectacles.

En concret, per a aquesta temporada turística la cadena hotelera necessita personal amb els perfils específics d’animació esportiva, infantil i fitnes per a Mallorca, Menorca i Eivissa.

Durant la jornada, Garden Hotels ha fet una presentació i ha informat de les condicions laborals, el salari previst, així com els requisits dels perfils que s’han ofert. El job day ha tingut lloc avui matí a les oficines centrals de la cadena hotelera ubicades a Inca, on el personal tècnic del SOIB, i el de recursos humans del grup hoteler, amb la col·laboració del servei d’Eures, han fet les entrevistes de preselecció a 24 candidats que, a més, han fet altres proves. Cal destacar que les persones interessades no residents a Mallorca han pogut sol·licitar ajuts EURES per a entrevistes laborals.

Les persones que finalment siguin seleccionades duran a terme un curs de formació a càrrec del grup hoteler amb una durada de tres setmanes.