Entrevistats 137 candidats per treballar als hotels d’Iberostar de Palma

febr. 27, 2020

L’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears ha acollit avui matí la segona jornada de preselecció de personal per als hotels d’Iberostar de la zona de Palma. Per a aquesta temporada turística, la cadena ofereix 45 llocs de feina dels perfils de recepció, cuina, bar i pisos.

Al job day que ha organitzat el servei SOIB Empreses s’han convocat 300 persones que complien els requisits sol·licitats. Les 5 tècniques de l’oficina sectorial d’Hoteleria i Turisme i el personal de recursos humans d’Iberostar han entrevistat un total de 137 candidats. Després, el SOIB remetrà una llista única a la cadena hotelera per tancar el procés de selecció. La contractació del nou personal està prevista per a març o abril.

En total, se seleccionaran 135 llocs de feina per a aquest estiu als quals s’afegeixen els 13 llocs d’agents de reserves per a la seu d’Iberostar a Palma, que es troba en període d’inscripció.

La propera selecció per a 45 llocs de feina, programada per a la zona d’Alcúdia-Muro, tendrà lloc el 4 de març, a la Casa de Cultura d’Alcúdia.