L’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears ha acollit avui matí la segona jornada de preselecció de personal per als hotels d’Iberostar de la zona de Palma. Per a aquesta temporada turística, la cadena ofereix 45 llocs de feina dels perfils de recepció, cuina, bar i pisos.

Al job day que ha organitzat el servei SOIB Empreses s’han convocat 300 persones que complien els requisits sol·licitats. Les 5 tècniques de l’oficina sectorial d’Hoteleria i Turisme i el personal de recursos humans d’Iberostar han entrevistat un total de 137 candidats. Després, el SOIB remetrà una llista única a la cadena hotelera per tancar el procés de selecció. La contractació del nou personal està prevista per a març o abril.

En total, se seleccionaran 135 llocs de feina per a aquest estiu als quals s’afegeixen els 13 llocs d’agents de reserves per a la seu d’Iberostar a Palma, que es troba en període d’inscripció.

La propera selecció per a 45 llocs de feina, programada per a la zona d’Alcúdia-Muro, tendrà lloc el 4 de març, a la Casa de Cultura d’Alcúdia.