17 persones treballaran durant quatre mesos a l’Ajuntament de Felanitx gràcies al segon torn del programa SOIB Reactiva

abr. 23, 2021

El batle de Felanitx, Jaume Monserrat, la directora del SOIB, Pilar Ortiz, i la regidora de Formació i Ocupació, Marta Cano, han donat la benvinguda a les 17 persones que s’incorporen a treballar a l’Ajuntament, gràcies a la convocatòria de subvencions SOIB Reactiva 2020.

En aquest segon torn, els 17 treballadors es distribuiran en diferents àrees de l’Ajuntament, tendran un contracte de 4 mesos i duran a terme tasques de neteja i manteniment i d’auxiliar administratiu a diferents departaments municipals. En concret, es tracta d’aturats de llarga durada majors de 30 anys i de persones afectades per la situació d’emergència sanitària COVID-19.

SOIB Reactiva 2020 és un programa de contractació pública en ajuntaments i consells insulars de persones que no han pogut integrar-se en el mercat laboral a causa de la crisi econòmica per la COVID-19 o desocupats de llarga durada per tal que puguin mantenir les seves competències professionals i millorar l’ocupabilitat. El programa està promogut pel SOIB i cofinançat pel Fons Social Europeu, en el marc dels Programes Operatius d’Ocupació Juvenil i Regional 2014-2020, per fons de l’Estat a través de la Conferència Sectorial i pel Fons per afavorir l’Impuls del Turisme Sostenible (ITS).

Per executar aquest projecte, el Servei d’Ocupació de les Illes Balears ha concedit a l’Ajuntament de Felanitx una subvenció de 320.000 euros que beneficiarà un total de 41 persones en els dos torns que es duran a terme.