16 alumnes treballadors dels projectes “Inca roda” i “Inca aprèn” s’han beneficiat dels programes del SOIB Jove Formació i Ocupació

gen. 18, 2019

El batle d’Inca, Virgilio Moreno, el director general d’Ocupació i Economia, Llorenç Pou, i  la regidora de Formació i Ocupació, Alice Weber han participat en la cloenda del projectes Inca roda i Inca aprèn  integrats en el programa SOIB Jove Formació i Ocupació.

“Inca roda” i “Inca aprèn”, estan finançats pel Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB) amb la participació del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE), el cofinançament del Fons Social Europeu (FSE) i el Sistema de Garantia Juvenil. La inversió total és de 398,359,20 €.

16 joves i al·lotes entre 18 i 29 anys ha rebut durant un any formació en dos certificats de professionalitat de nivell 2, i formació complementària.

Per una banda, 8 alumnes-treballadors del projecte “Inca Aprèn” s’han format en els certificats de dinamització d’activitats de lleure infantil i juvenil, i socorrisme en instal·lacions aquàtiques i, a més, han rebut formació complementària en anglès i del carnet de manipulador d’aliments, tècnic de manteniment de piscines i desfibril·lador.

En el projecte “Inca Roda”, també han acabat  8 joves, que han obtingut els certificats d’activitats de lleure infantil i juvenil i guia per itineraris en bicicleta, a més de la formació d’anglès i del carnet de manipulador d’aliments.

Des de 2015 fins a l’actualitat el programa SOIB Jove Formació i Ocupació ha beneficiat 69 joves d’Inca que han participat en un total de 7 projectes amb un pressupost adjudicat de 1.474.610 euros.