Select Page

La Casa de Cultura d’Alcúdia ha acollit avui la tercera jornada de selecció que ha organitzat el servei SOIB Empreses per a la cadena hotelera Iberostar. Per a aquesta temporada necessiten personal de recepció, cuina, bar i pisos per als hotels de la zona d’Alcúdia i Muro.

Les tècniques de l’oficina sectorial d’Hoteleria i Turisme i el personal de recursos humans d’Iberostar han entrevistat un total de 140 candidats. La contractació dels nous treballadors està prevista per a març o abril.

Enguany se seleccionaran 148 llocs de feina als quals s’han afegit els 13 llocs d’agents de reserves que es requereixen per a la seu d’Iberostar a Palma. Aquest darrer job day  tendrà lloc el pròxim 26 de març, a la seu central del Grup Iberostar a Palma.

 

 

AVÍS IMPORTANT

L'empresa on treballes aprova un ERTO? No necessites anar a la teva oficina ni demanar cita: et donarem d'alta automàticament i el SEPE et tramitarà la prestació. Tampoc no necessites renovar la demanda: fins al 30 d’abril ho farem per tu.

Si demanes cita, et telefonarem per, sempre que sigui possible, atendre’t telefònicament amb suport telemàtic perquè no t'hagis de desplaçar. Per a més informació, telefona al 900 101 798 o envía un correo electrónico a laboral@coronavirus.caib.es o a empresa@coronavirus.caib.es

 

AVISO IMPORTANTE

¿La empresa en la que trabajas aprueba un ERTE? No necesitas ir a tu oficina ni pedir cita: te daremos de alta automáticamente y el SEPE te tramitará la prestación. Tampoco necesitas renovar tu demanda: hasta el 30 de abril lo haremos por ti.

Si pides cita, te llamaremos para, siempre que sea posible, atenderte telefónicamente con apoyo telemático para que no tengas que desplazarte. Para más información, llama al 900 101 798 o envia un correo electrónico a laboral@coronavirus.caib.es o a empresa@coronavirus.caib.es

 

.