122 entrevistes en el job day de Meliá Hotels a Calvià

abr. 23, 2019

Nova jornada de selecció organitzada per l’oficina sectorial d’Hoteleria i  Turisme SOIB EHIB per a Meliá Hotels Internacional a Calvià amb una oferta de 121 llocs de treball per als perfils de cuina, bar, pisos i serveis tècnics. En concret, aquesta temporada turística la cadena hotelera necessita cobrir 30 llocs de treball de cuina, 33 de cambrer/a, 43 de pisos i 15 de serveis tècnics.

El job day ha tingut lloc a l’hotel Meliá Calviá Beach i les entrevistes les han fet de manera conjunta el personal tècnic del SOIB i de la cadena hotelera. En acabar aquest procés en el qual s’han entrevistat 122 candidats, serà l’empresa qui faci la selecció́ final. La contractació s’ha previst per al mes de maig.

Per a aquest any, el servei SOIB Empreses i Meliá han organitzat un total de 4 job days a les Illes. El primer es va organitzar a Menorca i es van seleccionar 32 candidats. El mes de maig s’han programat dos més, un a Eivissa i l’altre en Cales de Mallorca. L’oferta total de llocs de treball tramitats per aquest grup hoteler amb la intermediació del SOIB serà de 216.