122 candidats entrevistats en el primer procés de selecció del SOIB per a treballar a Ferrovial

ag. 27, 2019

El servei SOIB Empreses ha seleccionat, al llarg d’aquest matí, personal per ocupar 70 llocs de treball que ofereix l’empresa  Ferrovial per netejar edificis i locals a Palma. Del total de l’oferta, hi ha 50 places que són per a persones que tinguin reconegut un grau de discapacitat del 33 % o més.

Per a aquesta jornada de selecció el SOIB ha citat els 246 candidats a la seu de la Conselleria de Transició Energètica i Sectors Productius i s’han entrevistat, en dos torns a tots aquells que complien els requisits dels llocs de feina. En el primer torn, de les 123 persones convocades, 67 han acreditat una discapacitat d’un 33% o més i, finalment, més de 25 tindran opcions d’incorporar-se a la plantilla.

Després de la presentació genèrica del grup i d’una breu explicació del procés, quatre tècniques del SOIB i dos representants de Ferrovial s’han encarregat de fer les entrevistes personals.

Les contractacions s’iniciaran de forma gradual a partir del pròxim mes de setembre. És la primera jornada de selecció que fan conjuntament el SOIB i Ferrovial.