12 persones desocupades de llarga durada s’incorporen a l’Ajuntament de Marratxí a través de SOIB Visibles 2018

gen. 11, 2019

Sis persones desocupades de llarga durada i majors de 35 anys comencen aquest dilluns a fer feina en distintes dependències de l’Ajuntament de Marratxí per un període de sis mesos, gràcies al programa SOIB Visibles 2018. És el segon període del programa i, per això, aquestes sis persones prenen el relleu a altres sis que ja han acabat el contracte. La convocatòria actual, finançada pel Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social, va destinada a millorar l’ocupabilitat d’aquestes persones. La inversió ha superat els 259 mil euros amb un total de 25 persones beneficiàries.

Els sis nous treballadors faran feina en els departaments següents: dos com a auxiliars administratius per a l’àrea de Comerç, Indústria i Turisme, i a l’àrea d’Ocupació, Formació i Treball; dos més com a peons de brigada (com a pintors) i altres dos a la brigada de Medi Ambient.

Per altra banda, també 6 treballadors més començaran a fer feina a l’empresa municipal Marratxí XXI amb les mateixes característiques i, fins al mes de juliol es dedicaran, entre d’altres, a netejar vies públiques i zones rurals.

El programa SOIB Visibles, en aquests darrers anys, ha pogut beneficiar prop de 2.300 persones desocupades a totes les Balears amb una inversió de més de 23,4 milions d’euros. Concretament a Marratxí s’hi han invertit 1.140.570,56 € i les persones beneficiàries superen el centenar.