Dotze persones del segon torn del programa SOIB Reactiva 2020 han començat a treballar a l’Ajuntament d’Andratx

maig 10, 2021

El batle d’Andratx, Joan Manera, la directora del SOIB, Pilar Ortiz, i el regidor de Promoció Econòmica, Antoni Bordoy, han donat avui matí la benvinguda a les 12 persones que ja s’han contractat per treballar a l’Ajuntament, gràcies a la convocatòria de subvencions SOIB Reactiva 2020.

En aquest segon torn, els 12 treballadors, 6 homes i 6 dones, que tenen un contracte de quatre mesos, s’han distribuït en diferents àrees de l’Ajuntament i duran a terme, entre d’altres, tasques de neteja i manteniment i d’auxiliar administratiu. En concret, les persones beneficiàries són de la línia 3, adreçada a persones desocupades de 30 anys o més, de curta durada, afectades directament per la crisi econòmica causada per la COVID- 19 i de la línia 2 destinada a persones aturades de llarga durada.

Per executar aquest projecte, el Servei d’Ocupació de les Illes Balears ha concedit a l’Ajuntament d’Andratx una subvenció de 196.329,18 € que beneficiarà un total de 27 persones en els dos torns que preveu la convocatòria.

El programa està promogut pel SOIB i cofinançat pel Fons Social Europeu, en el marc dels Programes Operatius d’Ocupació Juvenil i Regional 2014-2020, per fons de l’Estat a través de la Conferència Sectorial i pel Fons per afavorir l’Impuls del Turisme Sostenible (ITS).