10 alumnes-treballadors de Bosc Major III del Programa SOIB Jove Formació i Ocupació finalitzen contracte a l’Ajuntament de Llucmajor

des. 12, 2019

El batle de LLucmajor,  Eric Jareño, la directora del SOIB, Ana Aguaded, i Xisca Lascolas, regidora d’Educació, Cultura i Ocupació de l’Ajuntament, han participat en l’acte de comiat dels 10 treballadors que han format part del projecte Bosc Major III en el marc del Programa SOIB Jove Formació i Ocupació. Bosc Major III té un pressupost de148.333,64 € i disposa de la participació del SEPE i el cofinançament del Fons Social Europeu.

Gràcies al projecte Bosc Major III, els joves inscrits en el sistema de Garantia Juvenil menors de 30 anys han obtingut el certificat de professionalitat de nivell 1 d’Activitats auxiliars en conservació i millora de l’espai natural. A més, també se’ls ha impartit formació complementària d’Anglès 1, Inserció laboral i Tècniques en la recerca de treball, Sensibilització en la igualtat d’oportunitats i també de Foment i promoció del treball autònom.

Coincidint amb l’acte de cloenda, s’ha fet un repàs de les conclusions de la tercera edició del projecte Bosc Major amb els docents i alumnes. Així mateix, s’ha organitzat una xerrada sobre les sortides professionals i formatives amb la participació, entre d’altres, de l’Agent d’Ocupació i Desenvolupament Local de l’ajuntament llucmajorer, de les tècniques del SOIB Jove i del Punt d’Orientació Acadèmica i Professional (POAP). A més, també hi han participat els exalumnes-treballadors d’edicions anteriors per contar les seves experiències. 

Des de l’any 2016, l’Ajuntament de Llucmajor ha contractat un total de 30 persones, 24 homes i 6 dones,  en el marc del Programa SOIB Jove Formació i Ocupació amb una inversió de 505.033 €.