10 alumnes-treballadors faran feina a l’Ajuntament de Maó gràcies al programa SOIB JOVE Formació i Ocupació

des. 10, 2021

L’Ajuntament de Maó ha acollit avui l’inici d’una nova edició del projecte «Es Caló II» corresponent a la convocatòria SOIB Jove Formació i Ocupació 2020, que té com a objectiu millorar les oportunitats laborals i la preparació de persones en ocupacions detectades com prioritàries com és el cas del personal de socorrisme i monitoratge.

A l’acte de benvinguda del nou personal, 10 persones joves de menys de 30 anys, han assistit l’alcalde, Héctor Pons, el tinent d’Alcaldia de Formació i Ocupació i Esports, Carlos Montes i la directora insular del SOIB, Miriam Cuerva. El personal contractat treballarà a les diferents dependències municipals com a socorristes/monitors-ores, durant un període de dotze mesos.

El projecte integrat per la directora, personal docent i, de suport administratiu, permetrà que 3 dones i 7 homes es formin en els Certificats de Professionalitat: Socorrisme en platges i en piscines, Dinamització de temps lleure i Formació complementaria en Alfabetització Informàtica.

“Es Caló II” finançat pel SOIB, amb la participació del SEPE i cofinançat pel Fons Social Europeu, a través del Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil per al període 2014-2020, compta amb una subvenció de 223.337 €, a més de l’aportació que fa el consistori.