Select Page

Les conselleries de Model Econòmic, Turisme i Treball, i d’Administracions Públiques i Modernització han posat en funcionament el servei telefònic 900 101 798 amb l’objectiu de resoldre els dubtes de la ciutadania sobre les mesures econòmiques i laborals acordades per ajudar a pal·liar els efectes de la COVID-19.

L’horari d’atenció al públic de la nova línia és de 8 a 20 hores, de dilluns a divendres i els dissabtes de les 9 h a 14.30 h.

Els dubtes laborals i empresarials s’atendran en aquests correus:

Per una altra banda, també es pot consultar el web MESURES COVID-19 EMPRESES –TREBALLADORS on hi ha informació en el mateix sentit que es va actualitzant.

 

 

AVÍS IMPORTANT

L'empresa on treballes aprova un ERTO? No necessites anar a la teva oficina ni demanar cita: et donarem d'alta automàticament i el SEPE et tramitarà la prestació. Tampoc no necessites renovar la demanda: fins al 30 d’abril ho farem per tu.

Si demanes cita, et telefonarem per, sempre que sigui possible, atendre’t telefònicament amb suport telemàtic perquè no t'hagis de desplaçar. Per a més informació, telefona al 900 101 798 o envía un correo electrónico a laboral@coronavirus.caib.es o a empresa@coronavirus.caib.es

 

AVISO IMPORTANTE

¿La empresa en la que trabajas aprueba un ERTE? No necesitas ir a tu oficina ni pedir cita: te daremos de alta automáticamente y el SEPE te tramitará la prestación. Tampoco necesitas renovar tu demanda: hasta el 30 de abril lo haremos por ti.

Si pides cita, te llamaremos para, siempre que sea posible, atenderte telefónicamente con apoyo telemático para que no tengas que desplazarte. Para más información, llama al 900 101 798 o envia un correo electrónico a laboral@coronavirus.caib.es o a empresa@coronavirus.caib.es

 

.