Select Page
Eroski selecciona personal a diferents zones de Mallorca per a la temporada d’estiu per als perfils professionals de caixa/reposició, secció de frescos (inclou carnisseria-xarcuteria, peixateria, fruiteria i forn)  i personal de magatzem.
Eroski ofereix per a la temporada turística de 2020:
  • 350 llocs de feina a la zona de Palma (inclou les poblacions de Palma, Binissalem, es Portitxol, es Coll d’en Rabassa, Can Pastilla, Sometimes, s’Arenal, Son Verí, Santa Ponça, Bendinat, Andratx, Port d’Andratx i Palmanova).
  • 147 llocs de feina a la zona de Manacor (inclou les poblacions de Manacor, Son Servera, Porto Cristo, Cala Millor, Artà, Capdepera, Cala Rajada, Felanitx, Portocolom, Cala d’Or, Santanyí, Colònia de Sant Jordi i Campos).
  • 125 llocs de feina a la zona d’Alcúdia (inclou les poblacions de Can Picafort, Pollença, sa Pobla i Inca).
Consulta el detall dels perfils professionals als documents següents i, si en compleixes els requisits, inscriu-te en els formularis del final de la pàgina!
 
El període d’inscripció és del 13 al 27 de febrer de 2020 ambdós inclosos. Només has d’emplenar els formularis següents:

Inscripció caixa-reposició

Inscripció carnisseria/xarcuteria

Inscripció peixateria

Inscripció fruiteria

Inscripció forn

Inscripció operari / operària de magatzem

 
Si estàs preseleccionat o preseleccionada rebràs un SMS per assistir a les jornades de preselecció organitzades pel SOIB al mes de març.