Formació prioritàriament per a persones ocupades

El SOIB finança formació per a persones que es troben ocupades i volen ampliar i/o millorar els seus coneixements, o fer un canvi de carrera professional. Són cursos totalment gratuïts.

Hi ha cursos de dos tipus, uns que et permeten obtenir certificats de professionalitat de diferents famílies professionals: Hoteleria i turisme, Informàtica i comunicacions, Seguretat i medi ambient, Activitats físiques i esportives… i altres d’idiomes (amb certificat oficial) i de noves tecnologies, i d’altres d’específics per a persones ocupades per tal d’adquirir els darrers coneixements en l’ocupació en què treballes.

Els cursos de certificats de professionalitat tenen tres nivells: el nivell 1 és el més bàsic i no té requisits d’accés i els nivells 2 i 3 tenen requisits d’accés que pots consultar en el Sistema Nacional de Qualificacions Professionals. Els centres de formació (col·laboradors del SOIB) poden fer proves addicionals per a la selecció de l’alumnat.

A

Vols conèixer l’oferta de formació disponible?

A

On s'imparteixen els cursos?

La formació SOIB per a persones prioritàriament ocupades s’imparteix en centres de formació acreditats pel SOIB (centres col·laboradors).

A

Vols saber els treus drets i obligacions com alumne o alumna?

Consulta el document informatiu sobre les obligacions i els drets de l’alumnat dels cursos del SOIB.

A

Necessites orientació personalitzada?

Contacta amb el servei d’orientació en línia SOIB 24·7