Select Page

Formació prioritàriament per a persones ocupades

Estàs treballant i vols ampliar i/o millorar els teus coneixements? Vols fer un canvi de carrera professional?

El SOIB finança formació per a persones que estan ocupades. Són cursos totalment gratuïts.

Hi ha cursos de tres tipus: uns que et permeten obtenir certificats de professionalitat de diferents famílies professionals (Hoteleria i turisme, Informàtica i comunicacions, Seguretat i medi ambient, Activitats físiques i esportives…), d’altres d’idiomes (amb certificat oficial) i de noves tecnologies, i d’altres d’específics per a persones ocupades per tal d’adquirir els darrers coneixements en l’ocupació en què treballes.

La formació SOIB per a persones prioritàriament ocupades s’imparteix en centres de formació acreditats pel SOIB (centres col·laboradors).

Els cursos de certificats de professionalitat tenen tres nivells: el nivell 1 és el més bàsic i no té requisits d’accés i els nivells 2 i 3 tenen requisits d’accés que pots consultar aquí.

Els centres de formació (col·laboradors del SOIB) poden fer proves addicionals per seleccionar l’alumnat.

Vols conèixer l’oferta de formació disponible? Consulta el cercador d’accions formatives.

Vols saber els treus drets i obligacions com a alumne o alumna? Consulta el document informatiu sobre les obligacions i els drets de l’alumnat dels cursos del SOIB.

Necessites orientació personalitzada? Demana cita per a formació amb el servei d’orientació de la teva oficina SOIB.

 

Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB):

Camí vell de Bunyola, 43, 1º - Edifici rotonda Asima

Polígon de son Castelló - 07009 Palma

Telèfon 971177900 - Fax 971784942

Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB):

Camí vell de Bunyola, 43, 1º - Edifici rotonda Asima

Polígon de son Castelló - 07009 Palma

Telèfon 971177900 - Fax 971784942

 

Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB):

Camí Vell de Bunyola, 43, 1ª - edifici rotonda Asima

Polígon de son Castelló - 07009 Palma

Telèfon 971177900 - Fax 971784942

 

AVÍS IMPORTANT

L'empresa on treballes aprova un ERTO? No necessites anar a la teva oficina ni demanar cita: et donarem d'alta automàticament i el SEPE et tramitarà la prestació. Tampoc no necessites renovar la demanda: fins al 30 d’abril ho farem per tu.

Si demanes cita, et telefonarem per, sempre que sigui possible, atendre’t telefònicament amb suport telemàtic perquè no t'hagis de desplaçar. Per a més informació, telefona al 900 101 798 o envía un correo electrónico a laboral@coronavirus.caib.es o a empresa@coronavirus.caib.es

 

AVISO IMPORTANTE

¿La empresa en la que trabajas aprueba un ERTE? No necesitas ir a tu oficina ni pedir cita: te daremos de alta automáticamente y el SEPE te tramitará la prestación. Tampoco necesitas renovar tu demanda: hasta el 30 de abril lo haremos por ti.

Si pides cita, te llamaremos para, siempre que sea posible, atenderte telefónicamente con apoyo telemático para que no tengas que desplazarte. Para más información, llama al 900 101 798 o envia un correo electrónico a laboral@coronavirus.caib.es o a empresa@coronavirus.caib.es

 

.