Centres propis del SOIB

 

Es tracta de centres que imparteixen formació professional per a l’ocupació, gestionats directament pel SOIB com a Administració pública competent en aquesta matèria. Disposen de les instal·lacions i dels equipaments adequats, i han estat declarats com a centres propis d’acord amb els Estatuts del SOIB (Decret 22/2020, de 24 de juliol, pel qual se n’aprova el Text consolidat). Són centres propis del SOIB el Centre de la Mar (Menorca) i el Centre Blanca Dona (Eivissa).

Centre de la Mar - Menorca

El Centre de la Mar és un centre de formació de titularitat del Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB).

  • Centre de Referència Nacional de Formació Professional de l’àrea de Nàutica, integrat a la Xarxa de Centres de Referència Nacional de Formació Professional.
  • Centre Integrat de Formació Professional (CIFP) en l’àrea de Nàutica.
  • Registre General d’Entrada (demanar cita prèvia)
Què t'oferim?
  • Formació reglada en manteniment i reparació d’embarcacions esportives i d’esbarjo.
  • Formació per a l’ocupació: Dual, Certificats de professionalitat i Especialitats formatives.
Política de Qualitat

Amb aquest document, la direcció i tot el personal del Centre de la Mar es compromet a aconseguir la millora contínua i la consecució dels objectius que estableix l’organització.

On som?

c/ Ruiz i Pablo, 13
07702 Maó
Tel. 971 177 027
Adreça electrònica: info@centredelamar.com
Web Centre de la Mar

 

Centre Blanca Dona - Eivissa

El Centre Blanca Dona és un centre de titularitat del Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB), que acull diversos serveis:

  • Direcció Insular del SOIB d’Eivissa i Formentera
  • Seguiment d’accions formatives finançades pel SOIB a Eivissa i Formentera
  • Registre General d’Entrada (demanar cita prèvia)
  • Dependències de l’IBASSAL (DG de Treball i Salut Laboral)
Què t'oferim?

El C.F. SOIB Blanca Dona, com a centre propi del SOIB, ofereix accions formatives de formació ocupacional dirigides a desocupats. S’ofereixen cursos de diverses especialitats relacionades amb l’hoteleria i la informàtica i també els cursos d’idiomes dins el marc europeu tant d’anglès com d’alemany. Accedeix al cercador de cursos.

El centre disposa de quatre aules, aula d’informàtica equipada amb 14 equips, aula-taller restaurant-bar, aula-taller cuina i sala amb sistema de videoconferència.

A més, a les instal·lacions del nostre centre l’IES Isidor Macabich imparteix els cursos de l’FP bàsica i de grau mitjà de cuina i restaurant-bar (en horari de tarda).

Política de Qualitat

Amb aquest document, la direcció i tot el personal integrant del Centre de Formació del SOIB d’Eivissa i Formentera es compromet en aconseguir la millora contínua i la consecució dels objectius que estableixi l’organització.

Certificat de qualitat ISO 9001:2015
On som?

Carrer de sa Blanca Dona, 2
(Ctra. Eivissa – St.Antoni km 1,2)
07800 Eivissa
Tel. 971 177 020
Adreça electrònica: direccio.eivissa@soib.caib.es
Web Centre SOIB Blanca Dona